elmaplan
P.M.H. Radiátorok
Rems
Hutterer-lechner (HL)
McAlpine
Viega
Styron
Alföldi
Kludi
Teka
Dunaferr
Betatherm
Cats
Plassism
Vogel & Noot
Herz
Pannon Pipe
KLUDI KONYHA

Vízrol, konyháról és konyhamuvészetrol
Ha minden összejön, akkor a fozés kreatív játékká, vidám kísérletezéssé vagy az érzékek birodalmában tett izgalmas felfedezo úttá válik. De csak akkor, ha a körülmények kedvezoek, a hozzávalók és a megfelelo eszközök is rendelkezésre állnak. A korszeru konyhatechnika mindent tálcán kínál, ahhoz hogy az elokészítés és az utómunkák is éppenolyan kellemesen teljenek, mint maga a fozés. Nem vitás, hogy ebben nagy szerepe van a vízcsapnak, hiszen a világ minden konyhájában vízzel foznek.
De milyen az igazán jó, konyhai csaptelep?
A Kludi receptje nagyon egyszeru: a legjobb alapanyagok, gondos megmunkálás és egy jó adag fejlett technika. Természetesen mindez gusztusos formában tálalva. Gondoljunk csak a karcsú egykaros vagy a rafinált kétgombos csapokra, nem is beszélve azok jól kifozött, érintés nélkül muködo változatairól. Nem csoda, ha a Kludi minden konyhában jelen van, ahol igazi hozzáértok dolgoznak.
Szóval, jó étvágyat kívánunk!
5 év garanciát és 10 év alkatrész utánpótlást biztosítunk, kivétel közületi felhasználás.KLUDI FURDOSZOBA

Emberekrol, hideg és meleg vízrol
A fürdoszoba története nagyjából egyidos az emberiség történetével. Az Indusnál már az i.e. III. évezredben is voltak fürdok. Ezer évvel késobb Mezopotámiában megszülettek az elso falazott fürdokádak, amelyek megoldották a vízelvezetést és a "fürdoszobát" szigetelt padlóburkolattal látták el. A görögök és a rómaiak azután a saját igényeiknek megfeleloen fejlesztették tovább a kultúrát.
A fejlodés ma már nem olyan szembetuno, de közben az idok is változtak. Egy biztos, a komfort egyre nagyobb szerepet játszik a fürdoszobában, és ennek egyik sarkalatos pontja, hogy a vizet a megfelelo idoben, a kívánt mennyiségben és homérsékleten kell a felhasználó rendelkezésére bocsátani.
A komfort mellett egyre nagyobb szerep jut a gazdaságosságnak, a környezetvédelemnek és a formatervezésnek. A muvészet abban áll, hogy egészséges egyensúlyt találjunk a személyes igények és a ökonómiai, ökológiai követelmények között. A fürdéskultúra csak így fejlesztheto tovább, de be kell vetni a legmodernebb technikát, a legjobb alapanyagokat és a legigényesebb kidolgozást is. A Kludinál mi éppen ezt tesszük. Legyen szó egykaros keverocsapról, elegáns vízcsapról, modern termosztátról, többfokú zuhanyokról, vagy a vízelvezeto garnitúrákról, a Kludi egyre jobb és jobb formába hozza a vizet.
5 év garanciát és 10 év alkatrész utánpótlást biztosítunk, kivétel közületi felhasználás.

powered by feba