elmaplan
P.M.H. Radiátorok
Rems
Hutterer-lechner (HL)
McAlpine
Viega
Styron
Alföldi
Kludi
Teka
Dunaferr
Betatherm
Cats
Plassism
Vogel & Noot
Herz
Pannon PipeA Betatherm Kft. 1990 óta foglalkozik fürdoszobai csoradiátorok gyártásával. Az eltelt évek alatt a minoség iránti elkötelezettségünket a piac megismerte és elfogadta. Vevoinktol kapott visszajelzések alapján termékeinket folyamatosan fejlesztettük, gyártmányválasztékunkat bovítettük. Tapasztalt munkatársainkkal és korszeru gyártóberendezésekkel jelenleg több különbözo radiátortípust gyártunk. Termékeinket nagy méretválasztékban, sok színben készítjük és egyedi igények kielégítésére is vállalkozunk.
Fejlesztési alapelveink közé tartozik, hogy a hoigény biztosításán túl a radiátornak belsoépítészeti elemként is funkcionálnia kell. A környezet színvilágába illeszkedo, falfelületen és térelválasztó elemként elhelyezheto könnyen tisztán tartható radiátorok bútordarabként is szolgának.
Termékeink között megtalálható a fürdoszobába, konyhába, eloszobába, közlekedohelyiségbe, valamint lakószobába való radiátor is.
A fürdoszoba radiátorok alkalmasak kisebb szárítási feladatokra, szárazon tartják a törülközot és a fürdoköpenyt, kiegészíto tartozékok felszerelésével alkalmasak a törülközok tárolására. A radiátorra felszerelt tükör soha nem párásodik. Az eloszobában elhelyezett futofal-radiátorok kiegészíto tartozékok segítségével eloszobafalként is hasznosíthatók.
A futofalak lépcsoházakban, eloterekben, üzletekben nagyobb hoigény biztosítására is alkalmasak, helytakarékosak és mindig a megrendelo igényei szerint készülnek.
A BETATHERM Kft. által gyártott és forgalmazott termékek megfelelnek az érvényes szabványoknak és eloírásoknak. Termékeink ÉMI-TUV, MEEI, DIN-CERTO tanúsításokkal rendelkeznek. A BETATHERM Kft. az eloírások betartásával beépített és üzemeltetett radiátorokra 5 év garanciát vállal.
Továbbiakban is szeretnénk megfelelni vevoink igényeinek, ezért szívesen veszünk minden javaslatot ész észrevételt, amely hozzásegít minket minoségünk további javításához, termékeink fejlesztéséhez.A B2 típusú fürdoszoba radiátor a BETATHERM csoradiátor-család tagja.
A nagy sugárzó felülettel rendelkezo radiátor futocsövei 50x10x1,5 mm-es, az osztó és gyujto csövek 50x30x2,5 mm-es síkovál profilból készülnek.
Az alkalmazott technológia miatt a radiátoron a hegesztési varratok nem láthatók.
A radiátoron 4 db G 1/2"-os csatlakozó csonk található. Alsó elosztásos futési rendszereknél -futopatron beépítése esetén- a vízoldali csatlakozást egypontcsatlakozású radiátorszeleppel célszeru megoldani.
Maximális nyomás: 6 bar
Próbanyomás: 10 bar


A BL-típusú fürdoszoba radiátor a különleges formavilágon túl, a jól kihasználható szárítási, tárolási lehetoségével tunik ki a többi radiátor típus közül.
A 20x2 mm-es és az 35x1,5 mm-es acél csövekbol készülo radiátor 2 db 1/2"-os csonkon keresztül csatlakozik az alsó elosztású futési rendszerekhez. Futopatron beépítése esetén a vízoldali csatlakozást egypontcsatlakozású radiátorszeleppel kell megoldani.
Maximális üzemi nyomás: 10 bar
Próbanyomás: 16 bar


A BR típusú csoradiátorok a BETATHERM Kft. legnagyobb múlttal rendelkezo termékei. A 26 alapméretben készülo radiátortípus egyszeru és letisztult formájával, kiegészíto tartozékaival a legmagasabb követelményeknek is megfelel.
A BR-típusú csoradiátorok 25x1,25 mm-es acélcsobol és 32x32x2 mm-es acél profilból készülnek. A BP-típusok esetében a függoleges osztó és gyujto csövek a négyzetes profil helyett 32x40x2 mm-es "D" profilból készülnek. Egyéb jellemzoiben mindkét radiátortípus azonos.
A radiátoron lévo 6 db G1/2"-os csatlakozó csonk minden beépítési igénynek megfelel.

Alaptartozékok:
-falra rögzítéshez szükséges elemek
-3 db 1/2"-os krómozott záródugó
-1 db 1/2"-os légteleníto dugó

Maximális üzemi nyomás: 10 bar
Próbanyomás: 16 bar


A BX-típusú csoradiátor a BR és BP típusok továbbfejlesztett változata.
Szerkezeti kialakítási megegyezik a BP típussal, azzal a különbséggel, hogy a futocsövek ívesen vannak meghajlítva.
Maximális üzemi nyomás: 10 bar
Próbanyomás: 16 bar


A HL-típusú csoradiátor szerkezeti kialakítása megegyezik a BL gyártmánycsaláddal. A trapézprofilból készült osztó- és gyujtocsövek segítségével a futocsövek szárításra való használhatósága tovább javul. A 4 db 1/2"-os csonk segítségével alsó és felso elosztású rendszerekbe egyaránt beépítheto, de futopatron használata esetén itt is célszeru az egypontcsatlakozású radiátorszelep használata.
Maximális üzemi nyomás: 10 bar
Próbanyomás: 16 bar


A BETATERM Kft. közkedvelt és sikeres termékei közé tartozik a 12 méretben készülo LX típusjelu BETALUX csoradiátor.
A hajlított csövek által biztosított lendületes forma nagy tárolókapacitással és jó holeadó képességgel társul.
A nagy fürdoszobákba ajánljuk ezt a radiátort, ahol az egyéb típusoktól eltéro nagyobb mélységi méret nem jelent gondot.
A kézzel lepattintható burkolat elrejti a csatlakozó szerelvényeket és elosegíti a könnyu tisztántartást.
Üzemi nyomás: 10 bar
Próbanyomás: 16 bar

powered by feba